Tuesday, September 29, 2009

macam2 kisah


first...

perut aku still sakit. da 3 hari da and aku da tahu sebab ape.. salah makan. comfirm. geram betul la. salah sape sekarang ni? tak boleh nak salahkan orang kedai tu. erm.. no komen la. kadang2 rasa nak masak sendiri je kat rumah biar terjamin kebersihan. tapi tak de masa la. lagi2 sem ni jadual aku pack. hari2 class awal pagi and ade yang sampai malam ! nak fikir2 balik cam alasan je tak nak masak kat rumah. haish.. aku da naik kering da asyik ke toilet je. mujur hari ni class petang tak de. kalau tak memang tak senang duduk la aku. dari dulu lagi perut aku sangat2 sensitif ! sampai takut nak makan pn ade. ni aku rasa macam da banyak zat2 dalam badan aku da hilang. asyik keluar je. kena paksa makan sayur dan buah2 la nampaknya. moga2 aku cepat sembuh.

second...

tak perasan banyak barang2 keperluan aku da habis. bedak compact dan juga perfume. tak tahu bila nak beli sebab tak keluar pn. hujung minggu ni nak pergi open house rumah member. ingat nak mintak sikit ima punye la. and perfume da habis juga.. ade perfume lain tapi nak yang itu juga. mungkin bau tu da sebati dengan jiwa aku. erm... rasa cam nak paw abang aku. hehehehe.. tunggu dia gaji la. sekarang tengah kering kot lagi2 lepas raya ni. hari tu dia bagi ang pau kat family, cousin2 and budak2 yang datang ke rumah sure tengah kering. memang niat nak paw ni. hahaha nasib la mu jadi abangku..

third...

pen drive yang aku cari selama ni da jumpa. sayang kot dengan pen drive tu. apa tak nya masa sem satu lagi aku beli. beli sendiri taw. yang penting dalamnya banyak benda2 penting ! nota2 aku. alhamdulillah da jumpa tadi. penat cari sampai meleleh air mata.


No comments: