Sunday, September 13, 2009

Pesanan raye ;)

salam...
hai sume..

[ update on ]

baru nak update blog. bz la. ni baru balik dari rumah. now da kt unisel.InsyaAllah rabu or khamis ni aku pulang ke rumah keh ^_^ balik rumah hari tu sempat juga aku menyiapkan baju adik2 aku ngn da buat sikit kuih raye. kuih siput ngn biskut mazola. tahun ni buat kuih raye excited sikit sebab oven baru nih. hehehehe

esk ima ngn syidot da balik rumah. tinggal aku ngn lisa aje. muke sedih ;(

p/s to ima : dtg la beraye rumah sina. drive dari melaka tak jauh la.
p/s to syidot : aku nak ketupat ngn kuah kacang, bahulu cicah air sirap or teh "o"
sedapp ! makanan fav aku time raye tuh.
p/s to lisa : ganti pose cepat weh. tak baik ;pp

korang balik bile? eh eh nanti bawak barang2 dapur yah. da kehabisan barangan kite. peringatan tok aku sekali.. sahabat2 rumah; salam aidilfitri..mohon maaf salah silap . andai buat korang kecik hati. halal makan + minum. lain2 pesanan : bawak kuih raye. bahulu tu penting ! and bawak baju raye balik yang cantik2 kite bergambar. aku nk frame kn nanti. ily !

tok kawan2 class aku jua : salam lebaran..mohon maaf zahir & batin.. to emin, ikin, shiken, nina, alan, izad, wan, lie, aidil and sume2 la. ramai sangat sahabat2 kuh kalau nk sebut. eh korang, video p.ramlee kite tu sangat seronok ! adik aku yg 5 taun tu ulang2 kali tgk. die gelak2 ;))

tok kawan2 ex zabarian. ku merindui mu sume ;)) reunion kt rumah og keh? kompem kn? insyaAllah aku dtg. kite amek gambar banyak2 eh. nak masuk dalam blog ni. sebagai tanda ingatan. sume2 pakai baju raye boleh? yang laki2 baju melayu and perempuan kurung or kebaye ;)) rite?

tok sahabats handai sek ren and tadika ! aku still ingat korang. andai terserempak mane2 aku still dapat cam muke korang. leh aje tego2. insyaAllah... jemput2 datang rumah aku keh. rumah dekat jek. aku sediakan duit raye ^_^


tahun ni tak de kad raye tok korang. hehehhe ampun ! takpe2 sorang2 aku msg nanti yah ! tok yg teristimewa ;)) moge kite bertemu tak lame lg. baju raye warna ape ek? lupe nak tanye. tak pe la nanti sy mesej awak ;p sy warna hijau and purple.


SALAM LEBARAN
MAAF ZAHIR BATIN

4 comments:

shedalis said...

ceh...siap ada pesanan tok aku...
ko dah baca pesanan tok ko kat pintu bilik ko???
huhuhu..
sina,syok nye balik umah...
jimat uet aku..kikiki

.hasina. said...

aah pesanan tok korg ! hehehheh...pdn muke
x heran pn kau da blk.blk kena wt keje
huahuahua...

eMiNz said...

assalamualaikum..
oh..masih tgk lg video tu..
bleyh jd sentimental value la nnt..hehe

neway,
salam eiDul fitri..
maaf zahir batin..=)

.hasina. said...

yaah tgk lg taw.
lg2 part min ;pp
pndi belakon yek.