Sunday, October 11, 2009

lepaking dua malam....!




bersama abang angkat kesayangan. da makin gemok.





aku, ayeem, fai


kat putrajaya (1)


kat putrajaya (2)


kat putrajaya (3)


lepaking bersama kawan2..hari yang pertama : 1st kami pergi kat daruss..then makan punya makan tak sedar da lewat. actually aku tak makan pun sebab da makan kfc sebelum tu ! cuma makan ABC aje. gila tengah2 malam makan ABC ! heh.. then kami gerak pula ke Asia Cafe. saja nak memenatkan badan malam tu.

hari yang kedua pula kami pergi open house di bangi. raya ada lagi kan. so, boleh lagi beraya. kat sana kami sampai lewat. boleh dikatakan kami org yang last. tapi still meriah sebab tuan rumah tu gila friendly. siap paksa kami tidur rumah dia lagi. huhu tak percaya pulak aku. tapi tuan rumah sangat2 baik. makanan pun best2 ! selepas tu kami gerak pula ke Putrajaya sebab nak ambil gambar nak mengabdikan kenangan bersama. pakai baju kurung terus ke sana. yang lelaki baju melayu. tak de hal pun. raya kan.cun cun.. heh.. sori tak dapat ambil gambar semua yang berada di sana.

keesokkan harinya daku pulang ke hostel. ima, lisa ngn syidot sudah menanti kepulanganku. rindu kata mereka. hehehe...



No comments: