Wednesday, November 18, 2009

minggu study and exam


lagi dua minggu lagi ku ingin menduduki exam ! lebih kurang la. untuk 4 subjek sahaja sem ni yang masuk final. kiranya dua hari study untuk 1 subjek.

oleh itu.. no more fb, fs dan juga ms ! ekekeke.. ye ke?

owh sebelum itu kawan2.. ms dan juga fs ku da tak layan sangat. sangat2 tak layan. penangan fb telah kalahkan
laman sosial yang lain. haha..

so, kawan2 kita jumpa di fb okeh.

now, da tak boleh tinggalkan fb. sangat addicted tapi pada game sahaja.

+aku tak boleh tinggalkan farmville, happy aquarium, pet society.

+kena jenguk2 ladang ku selalu. takut tanaman layu.

+kena jenguk juga ikan2 ku takut mati kelaparan. ini pun da beberapa kali aku heal sebab ikan2 ku tak dapat makanan. da jatuh sakit.

+and pet aku juga da lame tak mandi. kesian.

+barn buddy da tak main. sebab tanaman habis dicuri.

+cafe world pun da tak main. makanan sudah basi.

ladang ku sahaja yang bertahan. da makin luas. andai lah aku betul2 petani yang macam farmville tu.. mesti da kaya agaknya kan =)

huhu. stop cerita pasal fb. kembali pada exam. untuk tahun yang last ini, ku sangat2 busy. busy dengan projek.
banyak presentation..

apa2 pun ku tetap bersemangat.

final exam is coming soon;

4 Disember 09 - Mathematics 2
8 Disember 09 - Foundation of Database Administration
9 Disember 09 - HTML Programming

tapi tup tup...

Project Planning ku...

14 Disember 09


gila lama la gap nye !
adeih !
apa perlu ku buar di unisel ni lama2?



No comments: