Wednesday, November 18, 2009

tuu kau !

yang bermaksud sahabat.
apakah?

kawan masa susah juga senang. tak perlu oh nak putar belit
cerita. yang kat sini kau cakap lain kat sana pun kau
cakap lain.
tak perlu la.
jaga hal sendiri sudah.
kau pun tak baik sangat.
juga tak perfect like me.. u.. somebody or else.
bosan dengan orang yang bermuka2. please la..

diriku pun tak sesempurna mana tapi tengah
cuba untuk memperbaiki diri. right?

kawal muka, perasaan kau tu. jangan buat muka hodoh
bila tak puas hati. control sikit.
nanti ada yang menyampah.

luaran pakai baju kurung, tudung...tapi...

jangan nanti orang lain yang pakai tudung turut diumpat
bila melihat sikap kau.
jangan tempias kena kat orang lain.
kalau benda tu salah kau tak payah buat.
very very stupid la !

whatever lah. aku still maafkan kau.
buat la apa kau nak buat.
kau tetap kawanku.
just peringatan saja kat sini.
maki? langsung takde niat.
aku geram dengan sikap kau aje.

i'm sorry sahabat ;(

seribu kali maaf !

p/s : jangan cakap2 belakang. hipokrit tu.
don't judge the book by it's cover.

bored !



1 comment:

Anonymous said...

hahha sina2....aku nk taw spe org 2....