Sunday, December 6, 2009

gambar lawak !




tak taw nak describe camne tiga gambar di atas. hahaha.. ni dalisa a.k.a gadis Acheh. kakaka.. kau jangan nak berbulu baca ni. padan muka. kau yang mulakakan dulu. no no.. dia bukan Acheh tapi gadis melayu. tulen ! yang Acheh tu skandal dia. hahahah.. gelak sekali lagi. seronok aku kenakan kau kat sini. lalalala ~ jangan marah.

dalisa
-sem depan da takde. nanti da susah nak jumpa lagi. takpe2 aku turun subang kita pergi sunway eh. kau belanja aku tengok wayang. asyik2 aku je yang bagi kau movie free. ekeke. smile lisa =)
-kenangan yang paling tak leh lupa time kita pergi ou hari tu. kahkahkah.. sesat. kau hampir nak menangis kan. aku duk sebelah gelak dalam hati tengok telatah kau. lepas ni belajar2 la ingat jalan ok.
-kenapa ye aku meletakkan gambar2 di atas? sebab inilah hobi kami. merempit ke kampung belakang. seronok merempit dengan dia ni. *si tembam
-lepas ni aku mesti rindu kau sakat2 aku. acheh. hang jangan melekat kat dia sudahla. merajuk aku 5 tahun. dush>>>
-kadang2 aku pun suka menyakat dia dan melepak kat atas katil dia. nak sakat lagi. si peha dan si gusi. *bila senyum gusi dia nampak lebih =)
-dia selalu cakap nak jadi comel. yela kau comel banyak2.
-ok lepas ni aku akan selalu merindui kau. hope kau pun begitu.
-bye lisa !
-ily banyak2.


nak rindu kasut ni juga

kami. menunggu nasi lemak

housmate ku yang kat atas ni. kepada ima dan syidot hang pa jangan terasa entry kali ini aku asyik bercerita pasal lisa. lepas ni dia da takde. saja nak special untuk dia. biar dia terharu sikit. biar punggung dia terangkat. *mesti muka dia tengah bangga ni. tapi kalian berdua sentiasa terbaik kat hati ini. owh korang jangan meleleh baca entry ku kali ini ok.

ok. tamat.

ima, lisa, syidot. saya single sekarang. so, korang la cinta hebat saya.

ily lagi.

salamsayangikhlasepenuhati,
sina comel terlebih.



babai.

2 comments:

Lovely Emy said...

hehe, yup, i love friendship more than relationship :)

syidasyisya said...

dah mcm ko ngah makan rambut lisa plak..
hahahha