Wednesday, February 24, 2010

bila sesekali ber-emosi.

bila aku di dalam mood dingin atau tidak berapa baik atau suam2 kuku atau seangkatan dengannya, kawan2 akan menilai :

1) kenapa sina? macam takde mood je..
2) sina tak sihat ke? demam?
3) period ke?
4) ada orang buat kau marah ke?
5) sabar la we..
6) kumbang bukan sekor..





yerk.. ape ni? period la, kumbang bukan sekor la hape la..






tak ade apa2 saja2 begini..






hmmm....






seronokkan bila ada kawan2 yang always take care kat kita.







tapi bila ada kawan2 yang tikam dari belakang tu memang hampeh je ~






mungkin aku kena bersikap lebih bersopan santun agar semua orang akan terus berbuat baik padaku. so takde la aku hangin lagi, nangis2 campak barang.












mempunyai kawan tu sangat penting.







i luv sahabat2 saya. maaf andai pernah melukakan hati kamu kamu. teet~

1 comment:

NAZRULLAH (*_*) HACKERSUNiSEL (*_*) said...

sina jgn sedih2 k...
blja elok2 tau...
(*_*)