Thursday, March 4, 2010

teringin dan teruja!



mungkin aku sangat penat ketika ini. tapi mungkin ada orang yang lagi penat dari ku tika ini. semalam adalah hari2 yang tak berapa busy. dan hari ni adalah hari2 yang sangat panas. mungkin aku memerlukan satu
gelas besar air teh o ais laici. yea aku sangat menyukai minuman tersebut buat masa sekarang. alangkah enaknya..



hari tu ada tengok cerita jjcm(jalan-jalan cari makan). tapi sempat tengok yang hujung2 la. da nak penghabisan da. last2 si serina tu tengah makan mi udang banjir. selera habis. mungkin pembawakan budak tu yang buatkan dia beria2 makan. ah lupakan pasal tu. yang penting mi kari udang banjir tu dekat tanjung karang. ada sape2 sudi bawa saya ke sana? unisel ke tanjung karang dekat je. hmmm... :D



dan ini pula cerita tak best. i still kena bayar buku library yang berharga rm190.93. rayuan punya rayuan siap cari contoh surat rasmi kt google lagi. tapi hampeh je ~ sikit pun tak nak kurang. habis shot duit aku. bulan ni tak boleh nak shopping or beli2 kasut. sengsara kejap.



and 3.3 hari tu besday aku. belum seminggu lagi. still boleh cerita kan. yang ingat my birthday to wish2. satu hari i gayut fon sebab dapat call free. i duduk kat plug je sebab takut bateri fon habis. dapat hadiah dan kek. sedap. happy. meriah. teruja. rasa nak nangis. terharu. cinta. sayang. nak peluk2.

1 comment:

NAZRULLAH BIN JAMALUDDIN (017-2029303) said...

MASiH X TERLAMBAT UTK UCAP HAPPY BiRTHDAY TO U SiNA...
(*_*)