Friday, April 2, 2010

cerita utama --> jumpa kawan lama


hari ni lunch dua kali. banyak makan. makin hari selera sedap. dan makin hari makin banyak orang kutuk cakap gemuk. helo i taw u kurus sampai ada gitar. haha meh ambil lemak ni sikit. gemuk2 pun u still sayang kan?? ok2 da taw. terima kasih ;)




semalam ada orang kenakan roomate aku. hoi mana ada april fool. gila tak baik uh. hari tu eh bukan semalam ada orang kritik saya. oit tak suka la. even kritik tu boleh jadikan aku baik dari sekarang ke nak suruh aku berubah ke hape ke, tapi aku still tak suka. tegurla baik2 jangan kasar2!



and bila aku godek2 facebook rasa happy sangat bila kawan yang da 11 tahun tak jumpa and da terjumpa la untuk sekelian2 kalinya. rajin die mengsearch aku. TQ TQ sahabat sejati dulu duk sebelah time sekolah rendah. sahabat segosip, sengaji, semain, sebasikal time kecil2 dulu. rindu ah. then tak lupa juga nak wish congrat kepada kakak2+abang2 cantik, kacak senior dan yang tak berapa senior da tunang+nikah. tahniah2. kalian2 cantik manis! seru da sampai kan ;)



ini la dia sahabat yang sekelian2 kalinya tak jumpa. jejak kasih kejap. p/s : ampun. tercuri gambarmu di facebook. okay. cute la anda ~



then salam takziah to family arwah yanie dan juga din beramboi yang sudah pergi meninggalkan kita. kalau Allah nak tarik nyawa kita tu bila2 masa je kan. tak kira tua, muda, kanak2, bayi. so, perbanyakkan amal time kat dunia ni. al-fatihah..



yang ni cerita tak best : rimas dengan pekerja2 yang tak sudah2 nk repair itu ini kat blok aku. takde privacy langsung. dok sibuk sini mengganggu time tidur aku. and mouse cantik, mahal aku rosak. paling tak best. tiba2 takde mood nak bercerita. sambung nanti la.

No comments: