Sunday, May 2, 2010

weekend.



hari tu saya jalan2 satu hari. eh silap. dua hari. saya tengok wayang dan pergi gent. seronok tak terkira. gila hebat. weekend yang menghiburkan. tak terasa dua hari, rasa dua jam, dua minit tapi bukan dua saat. haha tipu da. okla macam da pusing2 ni sebab bila tiba hari selasa da exam. first paper. tapi seronok pulak ber-holiday lagi kan. macam tak hengat je. adus saket. GGRRR! hilang keseronokan tadi. nasib baik present final projek da lepas. bersyukur. terlalu bersyukur-syukur.


uh masih terngiang2 lagi kfc dan juga big apple. kesedihan balik. campur dengan kompressor. ngee~

teringin nak buat formspring macam kawan2.

:/


No comments: