Tuesday, May 11, 2010

oh boypren boypren!

masa jawab exam tadi rasa seronok. layan je paper tu. susah-senang campur2 biasa la tu kan. bila sejam jawab exam fikiran da mula melayan jauh. teringat pulak kekasih2 lama yang ntah mana pergi. langsung lost contact. yang sorang tu dengar cerita nak kawen da. yela last aku ym ngan dia, katanya da nak bertunang. sekarang betul la tu kot da nak kawen. dulu2 masa couple dulu kata nak kawen kita berdua. sampai ke jinjang pelamin, anak cucu la hape la tapi ending kau ngan minah lain. hahaha tak mengharap pape da pun kat kau sebab ku percaya Qada' dan Qadar Tuhan tu. dan ku percaya jodoh ku lagi baik dari kau. wawawa.. kutuk2.. yang sorang lagi tu da habis kot study. yang sorang lagi ada aku nampak kereta dia kat unisel neh. kete je. orangya langsung tak pernah. tipu je. 3 kali nampak batang hidung dia untuk sem ni. hui time exam sempat terpikir mamat sana mamat sini yang langsung tak pernah ingat aku. aku plak yang teringat kat diorang. wak lu. asal bijak sangat aku neh. kahkahkah gelak guling2. boyfriend kat belakang tengah syok + tekun + fokus jawab exam tu. aku boleh plak kan terkenang or mengenang kisah cintan2 dulu. iya, aku bukan budak baik. tapi akan cuba menjadi baik untukmu. ahaha mesti kau terharu kan aku jiwang+romantik. so, sila2 la layan aku macam bidadari dari kayangan.

terima kasih empunya diri,
kau tersangat la baik hati.

ok kembali ke alam nyata. jawab exam balik. alhamdulillah dapat jawab. banyak soalan sem lepas.

3 comments:

FiesyaaChacha said...

hehe sempat jgk na berangan ye time exam :P

eMiNz said...

wah! ada tiga kali pengalaman la ni ek.. hohoho =P

.hasina. said...

cinta monyet jek zaman2 tak matured dulu.
skng tak lg da. hihi :D