Friday, June 25, 2010

gambar lama - I-CITY

semalam aku godek2 laptop yang da separuh uzur baik ni. then jumpa la gambar lama2. gambar yang ni kat i-city. time orang heboh2, sibuk2 pergi sana aku pun tak nak kalah nak pergi juga. sekarang aku nak upload secara rawak gambar2 kat sana. tak dapat nak upload semua sebab kira2 ada 100 keping gambar. yuhuu. so, 7 aje la ye. gambar yang da dua bulan terperap. dulu time kat unisel janji nak upload bila jumpa internet laju. saja nak kongsi kegembiraan berada di sana dengan readers2 <3>

cheh.. kaki bersilang. muncung panjang.


baru nak jalan setapak. da nak kena snap gambar. gila lensa.


pose konon2 nak masuk majalah model REMAJA. hampeh~ majalah UJANG pun tak tersenarai.


sila perhatikan abang botak di belakang. sekali pandang macho. dua kali pandang boroi jambang. ehehe.. maaf awak jadi glamor di blog saya.


sape ingat lagi gambar ni di facebook? see? da lama kan. ERK.. :P


macam tamak sangat gambar saya sorang je yang ada. TERIMA KASIH kepada photographer. sorry takde gambar anda. sape suruh curi2 tengok blog saya tanpa tinggal pesanan?



No comments: