Friday, July 30, 2010

jangan hengat aku tak rindu kawan2 la.

adooii. boleh tak aku mengeluh kat sini. oh you, you and you. bukan aku tak miss miss korang tapi komitmen sekarang da ada. ada taw. langsung tak berkesempatan nak jumpa nak gerak sana sini. nak balik rumah pun kira2 hari neh :/ nanti for sure jumpa la. ye. aku tak hot pun. juga tak hebat. juga tak kaya. juga tak gebu. juga tak cantik. aku biasa2 saja. tapi aku sendiri pun memang berniat nak jumpa kawan2. aku tahu. lepas da kenal2 mesti nak jumpa2 kan. makan2. minum2. lepak2. gossip2. jangan buat aku pening. nak jaga hati orang sana sini. merajuk sakan kau. hmm hampa la. sila sila faham sikeett.. diri sendiri je tahu camne tapi orang yang pandang zzzz bla bla. susah. sangat susah nak jaga hati semua pihak. ok. whatever lah. malas. capek pikir pasal orang saja. aku pun nak happy juga.

bai!

No comments: