Thursday, September 16, 2010

aidilfitri 2010


kalau nak cerita kisah raya memang panjang. rasa nak berpage2 muka suratnya. tahun ni raya alhamdulillah sempurna. duit raya buat kali pertama tak dapat. terasa diri da tua. aku pula yang bagi angpow. memang sangat2 raya sakan tahun ni. bab baju memang aku memilih kalau boleh nak paling grand, paling up to date, paling meletup. rasa nak orang pandang aku sorang je pepagi raya tu. ahaha sila jangan meluat :D tak nak cerita panjang lah sebab sibuk nak tunjuk gambar raya. sebahagian kecil saja yang nak upload. yang biasa2 lawa. teet~




petang raya pertama. hik :*


selamat hari raya ye mak, abah, abang, adik2, sedara yang jauh, yang dekat, bau2 bacang, kengkawan tadika, kengkawan sek ren, kengkawan sek men, kengkawan universiti, ex2 couple, kawan2 satu bas, satu train dan semua muslimin muslimat. mohon maaf seikhlas hati zahir~~ moga berjumpa lagi puasa dan raya tahun hadapan. ameen..


1 comment:

rutikeben said...

selamat hari raya hehehe