Sunday, September 26, 2010

diari dua hari

semalam aku pergi open house rumah mak teh zul dekat semenyih. sedaap sangat makanan. mi udang dengan nasi beriyani, ayam masak merah. rasa nak jilat2 je jari. tapi perempuan melayu terakhir seperti aku memang sopan. kn kn. kikiki.. makan dan makan. sedaap! nak ambil gambar malu. rasa macam semua orang tengah teropong aku.

esok pun pergi open house lagi. rumah mak cik aku pula juga dekat semenyih. makan mi kari dengan nasi himpit. sangat terbaek la. rasa nak tapaw tapi biasa la aku kan perempuan melayu terakhir memang sopan. hik :* pastu on the way balik singgah tesco. mak tam beli barang2 dapur and aku bersama saudara2 kandung pergi karoke. melalak sampai terbatuk2. lagu yang aku nyanyi :



*jika kau rasa getarnya - zamani
*cinta tersimpul rapi - anis suraya



balas dendam da lama tak karoke. tapi karoke jamban jek. seringgit 1 lagu :D

diari penting2 pasal makanan untuk dua hari. teet tamat.


ini cerita hati :

1) aku rasa diri aku makin garang. makin berangin. makin cepat naik darah. makin suka tinggikan suara. makin kuat nak merajuk. kesian pada orang2 sekeliling. tak taw kenapa sejak dua menjak ni.



and



and



entah mengapa la broadband ni low sejak dua hari ni. nak on9 tak puas uh. mungkin jelous tengok aku menganggur then asek nak on9 24jam.

"wahai kerja yang bagus2.. sila cari aku sekarang..."


No comments: