Tuesday, December 28, 2010

ho-ho holiday!



26-27 disember -
see i celebrate tahun baru lagi. seminggu kan i cakap? hee :D
yang ni i pergi holiday. cuba teka kat ne? cuba teka. port dickson je pun. da biasa pergi da. almaklumla anak jati noghori. mesti da selalu merayap sini kan. tapi kali ni lain sikit. i tak pergi mandi pantai. nak lain sikit, mandi kat theme park!



yang ni masa baru sampai. perut gendang2 mintak diisi. so, jom isi


i pilih roti telur. tiba2 benda ni yang teringin nak makan. hihi.. tapi kan cuba tengok budak kecik tepi tu. tengah mengepak. comey je dak anis cuk neh. my cousin becok. eh kedai yang ni mahal sesangat taw. taubat nak pergi ke sini lagi.


tak nak kalah. nak kerang bakar juga. belum malam lagi semua benda nak makan. layan..


berpuluh2 kali pergi port dickson tapi tak pernah la nak bergambar kat tugu ni.


sewa apartment kat sana. bila nampak katil terus lanyak.



i berholiday dengan sedara2. kali ni my sayang tak de. dia sibuk nak tengok bola m'sia vs indon. nasib baik menang. berbaloi2 dia pergi stadium. gambar tengah mandi tak yah tengok la ye. bye !

1 comment:

nina said...

wah....ajak pun... huhuhu...... sedey2... aku duk umh ja....