Sunday, December 12, 2010

malacca jom malacca =.=



asek2 dating kat kl je.
" jom dating jejauh sayang ", yaay ! ajak berjalan siapa tak nak? hee :DD gelak guling2. kali ni pergi malacca. alahai rasa macam budak tadika yang jakun. " eh tingginya A' Famosa, eh cantik la beca tu siap bunga2 lagi " eh itu eh ini. walhal da acapkali da pergi sana. tapi kau bayangkan pergi masa umur 10 tahun dulu sekarang umur da 21 baru nak pergi semula. memang jakun aku kata. kalau pergi rumah kawan2 tu selalu la tapi kalau jenjalan cenggini memang tak la. hee lagi.


A' Famosa of course kena pergi. lepas tu snap2 bagai. memang macam budak kecik. zul layan kan aje.




yang ni kubu peringatan. harus pergi bila dengan susah payahnya panjat A' Famosa tu kan. then kau baling la singgit dua kat bawah tu. mana taw hajat nak kawen cepat termakbul. kuikuikui..




bila dengan susah payahnya naik tangga then turun pula memang kaw2 la terasa laparnya. " zul... pasni kita pergi makan ye, " hihi.. tadi dia ajak jual mahal. tapi bila da turun A' Famosa ni memang lapar ganda2 kau taw. huu :DD




lepas makan melawat la kita kapal tebang besar ni. tengok tu di larang panjat.




macam pengunjung mat salleh tak? hik.. silap. on the way nak pergi kapal besar tu pula. kapal samudera.




tadaa.. da sampai atas kapal. harusla bergambar lagi even panas terik.



kalau da sampai sini harus pergi pantai juga. meriah kan? orang bercinta memang gembira je lah !


seronok taw.. rasa macam satu malacca aku jalan. semua tempat aku da rayau da jalan kaki lagi. tak penat langsung. happy++ hai.. bahagianya.. sayang, next month pergi mana pula? hee lagi. ok bye. nanti sambung upload gambar.



4 comments:

liyana said...

oo dah lame x p melaka..

tqaAwesome said...

waa tetibe rindu melaka.
tak nyempat nak jalan2 kat sane even study kat n9 je. dokat je pon.
huhu

MiZi said...

huk teringin gak nak gi melaka...

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/sebak-dengan.html

_luVy*dUcky_ said...

bestnye g jln2~