Sunday, December 5, 2010

menonton wayang



kau taw hobi aku? or kegemaran aku? minat aku? hahaha.. actually semua benda yang aku buat hobi aku. tapi kalau weekend aku suka tengok wayang. memang terbaek la bila dapat hilangkan tension kerja dengan cuci mata kat cinema.




minggu lepas dan lepas ada tengok ngangkung. owh cerita yang separa2 seram. eh tak-tak, suku2 seram+lawak. memang best cerita tu sebab lawak gila2. aku rasa macam nak terburai perut aku tengok cerita tu. aku pergi sekali dengan park dan my sayang. taw tak? taw tak? park ada taww dalam cerita tu. kalau perasan awal2 cerita, yang pakai baju kuning tengah minum dengan seorang member tu dia la. part kat kedai makan. haha mesti muka dia bangga je da jadi separa hero filem! :DD



minggu lepas pula tengok next three days. owh lagi terbaek cerita tu. best sangat2. antara muvie2 yang menarik pilihan my sayang. kalau tak, sume cerita yang dia pilih tak sedap! tak best! haha.. tapi sekarang dia makin bijak pilih cerita. sume aku suka. bayangkan bila tengok cerita best dengan pop corn kt sebelah tangan, minum coke dengan crisper. memang happy ! korang doa2kan la my sayang murah rezeki biar dia bawa aku pergi cinema lagi tiap2 minggu. oowh yeah !


No comments: