Monday, December 27, 2010

picnic kat putrajaya la pulok :)



i nak bercerita pasal new year taw. kali ni i celebrate new year seminggu. start hari natal hari tu ada je program . ada je nak jalan. ada je tu. ada je ni. sebab tahun ni tahun best. hihi... :PP

25 disember - i dengan my sayang pergi jalan2 macam biasa. tak pernah miss dating weekend. kata sayang kekasih. mesti la jumpa2, makan2, ke cinema, gurau2 senda. haha.. hari tu ter nak pergi alamanda. tengok ' Aku Masih Dara ' cerita separa2 best! lepas tu melepak kat putrajaya sambil makan. ambik kau siap duk bersila lagi makan kfc. duk kat tepi2 jalan. tengok tasik, tengok kereta lalu-lalang, tengok pengantin posing2, best taw petang2 lepak sana sambil hirup angin petang. cuba korang kalau tak de kerja tu pergi melepak kat sana sambil makan cekedis. mesti rasa nak baring bagai. tiba2 ada rasa nak buat sebijik banglo dua tingkat kat sana. memang tak keluar rumah la nampaknya nanti.


tengok tu. muka pun nak love2 jugak. hebatnya la orang yang tengah mabuk cinta ni.




1 comment:

liyana said...

bestnye putrajaya.. dah lama x p.. :D