Sunday, January 30, 2011

wedding uncle saya.



macam biasa wekeend ada je wedding. ada je makan. ada je
dating snap2 gambar. aku suka pergi tengok pengantin ni mana la taw ada badi, cepat jodoh sampai =.=




hari jumaat, balik2 ofis terus terjah rumah pengantin kat ceras. tolong mana2 yang patut. dua hari tak tidur malam, dua hari tidur kat luar. demi menjayakan wedding sedara. fon pulak asek panggil2 je. kesian zul tak kena layan. busy lah. haih :/

s
ekarang musim hujan. pergi wedding pun berhujan. terpaksa. tapi orang kata kalau time kawen hujan best. rahmat.



pengantin kata i pendek. jahat taw mak su baru ni. GGRR ~


sanak saudara saya. tapi sikit2 je ade.


bila da settle balik ceras terus kroh kroh. penat sampai tidur pun pakai baju kurung. kesian kan? then dalam 6.30 zul call nak jemput balik. balik tu singgah midvalley ingatkan nak beli katil tapi tak jadi. makan mcd, tengok wayang cerita ' season of the witch ' . tak sampai setengah jam da kroh kroh kat dalam wayang tu. penat sangat even cerita tu macam best tapi mata nak katup2 juga.



err sampai sekarang mata ni kelip2 je. mintak bantal la tu.


2 comments:

Ujang9897 said...

tuan badan bile nk kawin..hehe

liyana said...

sina! pelamin die cantik lah :)