Monday, February 7, 2011

ada surprise :)



minggu lepas ada ofismate pergi indonesia. aku siap kirim baju lagi. tup tup semalam dia mesej cakap baju da ada. then tak sampai setengah jam aku terus lesap pergi ofis dia. happy bukan main lagi. buka je paper beg tengok2 ada tiga helai baju. cantik2. aku ingat nak sehelai je. tapi amek kau tiga terus dia beli. cantik je comel je bila aku sua kan dekat badan. yess ! untuk bulan ni da ada tiga helai baju baru plus ada sepasang aku beli. so ada 4 helai kesemuanya. kalau tidak tu sebulan sekali je aku beli. tak sabar nak pakai baju baru bila dating. ehem :*






and now ada surprise. da ada benda wajib kena bayar tiap2 bulan. da sampai da pun. hehe. so, kena la rajin2 bekerja lagi lepas ni.



Cuba la teka?


15 comments:

liyana said...

wow! bestnye...akk asik pakai baju same je kuar dating. hahaha

dah beli kete eh? :)

.hasina. said...

aah kak. alhamdulillah ade rezeki lebih.
baru je sampai semalam. woot...

liyana said...

wah seronot nye, blh la akk tumpang nih.. hihi
*eh simpan duit kawen siap2 tau, nt sng :D

.hasina. said...

ye akak. mcm2 simpanan da masuk ni.asb pun done !
hehe.. bile da keje kena pandai2 bahagi2kn
duit kan kak? :P

akak keje mane? jom2 tumpang sekali. hehe..

liyana said...

hehe bagus2. menabung amalan mulia. hehe
akk kt kat menara tm, pantai dalam, awk keje mane?

.hasina. said...

owh sy taw kat situ. uamh atok, wan sy kt ceras
tu je. sy keje kt shah alam :)

liyana said...

ooo....cheras dekat kot kan... meh ler dtg sini sesekali lalu lalang tu.. heheheh

Ujang9897 said...

kete kan..nk naik

farysa said...

boleh la jalan2 naik kete baru. weweettttttt :p

.hasina. said...

kak liyana : nnt sina dtg. insyaAllah :) tm tu tepi jalan je kan?

ujang : jum!

farysa : jum round2 m'sia ! hehe :)

nina said...

sina!!! mna gmbrnya??? nk tgk first bby ko...

liyana said...

ye... tepi jln jer.. hihi

LittleSunshine said...

wahh baik nya kawan tu buy 1 free 3..hu3

Asrul "iLham" Sany said...

cute blog, udah follow harap follow juga ya ;D

Amira Naddia said...

alllaaaaaaaaaaaa...jelesnye!