Sunday, April 24, 2011

aku jumpa kau, aku gunting2 !! )(*^%&$^&)



hari tu kan masa saya tengah best2, tengah guling2 kat sofa kan. alaa time saya dengan baby cam baru tu. kan kan. yang.. entry
ni la! pastu tak sampai seminggu saya ada cerita sedih pulak. sedihnya rasa macam orang yang da bertunang pastu putus cinta. sakit yang teramat
kan? ok sila bayangkan perit dan payau nya ! eh eh jap ! cerita sedihnya sila scroll ke bawah dulu. layan gambar dan ceritanya kemudian ok.


ha dapat tangkap tak? ok pecahkan rahsia. rumah kena masuk pencuri, habis serabai rumah sewa saya. sekarang terpaksa merempat menumpang lappy orang sebab lappy sendiri dah tak ada lagi =.='

  • kalau kat opis tu terpaksa online lelaju takut2 boss nampak. kadang2, 2 3 kali bos panggil wat dek jek. 'helo bos, saya rindu online malam2 kat rumah taww :('
  • kalau kat kedai makan mama zul tu terpaksa online jugak. tak pernah2 nak online kat sana sebab segan sekarang kena online. kesian mak dia terpaksa panggil saya 1 2 kali suruh makan tapi saya busy di sini. 'hai mama.. :)'

saya tak boleh kalau tak online sebab saya banyak connection dengan internet. facebook, blog, twitter.

aahh macam2 lagi lah. kan sekarang orang memerlukan internet. betul tak?

note : err helo kawan2, kalau ada siapa2 yang taw rumah sewa kat area shah alam sila inform2 ye. sek 14, 24 or mana2 je. yang dekat2 dengan bangunan darul ehsan lagi ok. saya mahu pindah. terima kasih sayang2 semua :)


6 comments:

liyana said...

pencurik masuk? ya Allah takut nye sina... sbr la ek... x de jodo awk dgn lappy tu :)

sbb tu wlupun kt rumah sewa, akak bawak je kamera hari2 p opis. berat pun berat la..sanggup tgl kan kamera kt opis dr kt rumah sewa. takot!

sbr la k.. dpt dslr, laptop plk hilang.. hmm..

zacky ~786~ said...

hadoii ~ pencuri2 .. dulu pencuri ada pecah masok gak kt kg den.. habis sume barang die kebas... handycam, laptop, digital camera.. gitar pn die sapu.. emm sabar2.. stiap kejadian ada hikmah yerr

.hasina. said...

kak liyana : sekarang mmg da bwk ke mana je baby cam ni kak. nk tido pun letak kat sebelah. sy redha da bile lappy da xde. cuma skng mcm takut2 lg nk duk umah sewa tu.

zacky : lg byk benda kena curik. xpe la org yg curik mmg x selamat kan. keji !

nina said...

sina.... aku ctr kat mak aku.....
huuhuhu.... mak aku tmpng sdh skali... dia tnya mcm mna leh jd...
aku sndri pun x dpt ctr hbis lg....
aku rasa mmg org tu dh lma duk tgk2 umh ko kot...
cpt2 pndh yer..... xmo lg ctr2 sdh kt kwn aku nih...
sblm pndh tgk2 dulu sekeliling tau.....

.hasina. said...

nina : aku pn rasa org tu da aim rumah aku.
taw2 je time sume g keje die pun 'bekerja'
jgk. em sedih2.. tgh otw cari umah baru yg ok2
ni :(

Belle Membebel said...

eh sina nk crik uma sewa kt s.alm ke? sina kje ktne?