Monday, April 18, 2011

ehem ehem... COOLPIX P500 saya punya dah :)


benda yang paling aku teringin selepas kereta.

ni ha.. yess yess !



ya saya baru beli semalam. tapi saya punya yang kaler hitam ni. tak nak beli yang kaler merah sebab nampak macam kamera mainan kan merah tu :) berguling2 nak dapatkan benda alah ni. finally dah ada. saya beli sendiri taw. duit sendiri juga =.=’ jangan tanya harga lah. saya bukan potograper yang memang menginginkan kamera mahal2 tu, yang besar macam bila bawak bahu jatuh sebelah tu. saya punya biasa2 je pun. comel2 je kalau sekali pandang. 2 3 4 kali pandang kau jangan curik pulak ! teet. COOLPIX P500 kalau nak taw sila google sendiri lah ye.


boleh zoom 36x. arrgghh banyak la function dia. jangan kata lobang hidong je boleh nampak, lobang liang roma cacing pun nampak ! bila zoom, benda alah yang depan ni kemain panjang kau taww. yaay suka nya. lepas ni kalau keluar dah kena bawak dua beg. 1 handbag 1 lagi beg baby cam ni :)




12 comments:

farysa allyssa said...

wewittttttttttt. boleh la photoshot lepas ni :p

fasha said...

sina bestnya !
kete dh ade, ade kamera mahal lagiii..

kt kene tunggu keje la baru boleh dapat agaknye..

.hasina. said...

farysa : jum la dik :)

fasha : sina doakan fasha murah rezeki pulak lepas ni okay? :) ade rezeki tu, x ke mana punya...

nina said...

alah.... nie yg bt aku jeles nih... hhuhuh
aku smpai skng x dpt nk bli lg.... waaaaa... :(

.hasina. said...

ha tu la.. bukan kau ke yg pos, yg nak dulu.
tp aku potong kau pulak. hehe.. aku mmg nak sgt2 pn dari dulu.

xpe2 nnt kite jumpe aku bawk eh eh :)
( muke tgh seronok ni )

Wan Adawiyah said...

bestnyeeee!!!!!

syidasyisya said...

apa lagi.. bila nak snap pict model x bertauliah ni sina..

liyana said...

wow! terbaek la sina. pandai simpan duit ni... :)

ehem, boleh la tumpang gambar kawen ni, ahaks! :P

.hasina. said...

wan : best kan? :))))))

syida : kite jumpa aku bwk baby cam ni. boleh snap2 kau kan model? hee no prob !

kak yana : insyaALLAH sina dtg akak kawen, sina bwk ye ! hoorey !!!

tamanbunga said...

Jangan lupa beli UV filter untuk protect lens tu..sayang ooo

Adynda Nurfarina said...

nak kamera nie jugak huhu tanda seru laju-laju berapa harga die....

.hasina. said...

taman bunga : yes. sure i beli ! :) TQ..

adynda : huu.. 1600 ++ tp ari tu beli time pc fair 1270 aje :P mari la beli..