Monday, May 9, 2011

dapat kasut kelip2 mata*


aku kalau bab2 shopping ni suka dia lain macam. suka jenis yang tak reti nak duk diam. beli ni lepas tu sambung beli yang ni lepas tu tambah beli yang kelain pulak. lagi2 lepas gaji haih memang sedap je membeli. capai2 je yang kat depan mata tu. nakal taw tangan ni rasa nak ketuk2, manjanya lebih bila nak amek itu ini. agak2 kering hujung bulan baru diam tak banyak bunyik. tapi kalau zul taw memang naya. tu yang kadang2 bila keluar dengan dia tengok2 aku da berbaju baru. senang. kalau dia nak bebel pun dah beli dah. hee :D


zul : ni baju mana pulak ni? tak pernah tengok pun.

sina : baru beli semalam.

zul : asyik beli baju je.

sina : alaa.. da beli da pun ( muahahahaha... gelak jahat )


kalau jalan2 kat shopping mall tu ngendeng2 jugak kat dia, mana taw dapat seketul baju or seketul kasut.


sina : nak kasut boleh?

zul : hari tu kan da beli. belum sebulan lagi pakai.

sina : nak bawak pergi kenduri la.

zul : asal nak pergi kenduri je nak kasut baru. pakai kasut lama je. kasut da terlebih banyak da.


tapi bila manisnya da datang..


zul : sabtu ni kita pergi alamanda.

sina : ok. nak tengok wayang ke?

zul : tak lah. pergi beli kasut sayang.

sina : nak belikan kasut? woot2.. yaay ! ada orang nak belanja kasut !


lepas tu selang dua hari asyik tanya je pasal kasut. langsung tak nak gaduh time calling2, langsung pagi2 tak penah miss wish morning. langsung time lunch duk gayut 10-15 min. dan semestinya lah kan tak sabar nak menanti hari sabtu tu :)


sina : minggu ni kita pergi alamanda kan?

zul : iya..


jumaat tanya lagi.


sina : esok kita pergi alamanda kan. kasut taw jangan lupa.

zul : iya lah. taww.. asyik cakap benda sama je sayang.

sina : hehehehe..


semua dia je nak pilihkan. tinggi kemain lagi. perli ke apa?



1 comment:

liyana said...

hehee kemain baik nye cik abg awk, akak ni punye la kedekut incik tng, kah3.
cantik kasut, close up la sikit... hehehe