Sunday, June 19, 2011

ber-camping di Sg Batang Kali


lama da tak camping2 ni. rasanya last sekali masa sekolah darjah 6 dulu ada la. time sekolah menengah memang aku larik dari nak camping2. mengada sangat, kata ada nyamuk, kerengga, semut api bagai. apa kat rumah tak pernah jumpa tu semua ke? malas yang sebenarnya banyak pulak alasan :PP itu aku. aku yang dulu lembut lemah gemalai. tapi sekarang benda2 lasak dah rajin aku lanyak. gunung? (klik) da pergi da. ni ha camping pulak T___T

sabtu, 18 Jun 2011 ke sg batang kali dekat2 dengan kaki gunung genting tempat camping kami. pergi dengan kawan2 opis. mereka2 ni sporting lah. ada je aktiviti weekend. ada je nak swimming2, ada je nak ke kenduri-kendarot. ada je nak hiking2. bagus kan? aku pun rajin join. so, tak la membuta lebarkan punggung je, sihat sikit tulang temulang ni. dan sebab aku da jadi photographer berjaya, maka gambar diri sendiri secoet je la yang ada. kihkih.. dan sebab kesihatanku tak mengizikan jugak, aku balik hari je. mean pergi pagi balik petang. kawan2 lain yang duk tidur sana sampai ahad. aku jam 630pm da chaww dulu. balik2 terus pergi deting. zuuups... laju je kan tang tu. hehe.. ok bai !


kau ingat aku tak pandai main gitar ke? alaa boleh la setakat 3,4 lagu. ada gak orang tepuk tangan bila aku main. pandai la tu kan? lalalala ~

4 comments:

BELLE said...

pandai ke maen gitar sina? cm x caye je..hehehe

.hasina. said...

pandai ler. boleh la :D

sue perbs.. said...

hebat hebat ... 3, 4 lagu.... bukan senang tu

liyana said...

wahh.. boleh main gitar.. akak harem la nk pandai men gitar nih, hee