Tuesday, June 14, 2011

surat utk adikku ( hasnadia )


dik,

bila kau makan, bila kau tertidur, bila kau keluar race motor kejap, bila kau on call or apa2 yang kau buat sampai kau lupa nak pangkah skrin blog angah tu, lepas ni jangan nak lupa2 lagi tutup bila pergi buat sesuatu benda even 5 minit pun. ingat ni, SILA JANGAN LUPA okay. mak abah dah galak kali baca entry angah termasuk entry dolu2 masa awal buat blog. tu takpe lagi tapi baru2 ni abah call bising pasal entry bawak kereta laju2 tu. ingatkan mak je yang sound rupanya abah pulak yang da jadi first rangking pembaca setia blog angah. lagi satu, da kantoi pasal angah keluar deting tiap minggu dengan zul. nasib baik mak abah tak cakap apa2 pasal pergi genting dua kali tu. tapi takpe kot sebab pergi genting pun kejap je balik hari. taknak la mak abah bising kalau angah asyik keluar je dengan zul. nanti mak abah kesayangan kita tu suruh cepat2 kahwin mana angah nak cekau duit?


3 comments:

fiQ'Ra said...

hehe.. kawen je ~ :)

liyana said...

hehehee..alamak takot nye family dah tau... hehehhe

-nyna- said...

btl2.. Ingt jgn smpai bnda yg mak ayah kte xtau jd tau. Bkn x jujur cma xnk bising. Hehehe.