Monday, July 4, 2011

Cameron Haighlands ( Part 1 )


3rd time pergi genting. dulu pernah ke Cameron Haighlands masa darjah 4 dengan mak. lepas tu pernah pergi lagi masa tingkatan 2 dengan kawan2 separa matang. yang ni pergi masa umur 22 dengan separa saudara-mara. dengan si suami je tak lagi pergi sama-sama sebab belum bersuami kan. okla nak bagi tengok gambar. kan dari gambar kita taw satu jalan cerita. betul? smile okeh!

ni lah masa mula2 sampai Cameron Haighlands terus lepak2 kat apartment. baring2, selelap dua tiga kali terus jakun nak bergambar. emm da start da tu..


buat muka mengada!


mak cik saya yang tak macam mak cik sebab kami sebaya! tapi saya lahir dulu bulan 3, beliau lahir bulan 7. maka saya kahwin dulu kan? :P


ala-ala, aksi kanak2 tercomel. saya 4,5 kali tiut !


dah ada stail nak jadi ibu2 mithali. alolo... bucuk2. geram! rasa nak gigit pipi labuh baby.


ni cousin yang tak suka sangat bergambar senyum. tak tahu kenapa sila tanya dia.


datang sini tak sah kalau tak cuba coklat strawberi. sila cuba anda pasti tak tidur malam! nyam nyam... :)


dah start dah shopping. beli itu beli ini sampai duit rabakkk.


p/s : ada lagi gambar2. sat ye nokk. lunch hour da! kihkih...

4 comments:

liyana said...

bestnyeee.. akk nk p hanimun kt sini laaa.. ahaks

.hasina. said...

fuyyoo.. sesuai sgt la kak kat sini. sejukkk ajew ;))

-nyna- said...

ohhh... nie la dia yg kata bz tuh.. heheheh cweet lah ko pakai mcm nie i like lah... hehehehe mna gmbe lg???

.hasina. said...

nyna : aku busy bejalan la. ada lg gambar tp x letak sume. byk sgt
la yunk oi :)