Sunday, September 4, 2011

Rawak pasal raya tahun ni.


Selamat hari raya maaf zahir batin. Maaf segala2nya andai pernah melukakan hati awak2 semua. Mungkin ada salahku yang terlepas pandang, terlebih mengata, terlebih jeling. Tapi bulan baik hari baik ni apa salahnya kita saling memaafkan. Yang buruk memang dari kita sendiri dan yang baik adalah dari-Nya. Takde siapa2 pun yang sempurna. Belum, belum pernah aku jumpa yang sesempurna itu. Yang ada buat salah dan takde buat salah tu dah pun aku maafkan. Tak guna nak berdendam lama2, tak ada faedah pon! Mari-mari kita sucikan hati.

Family di pagi raya. Tema biru tak nak kalah ler tu ;D dan dan dan mukaku terlebih make-up. *Malunya*
9 tentang raya tahun ni :)
  1. Bestnyaa weekend penuh dengan jadual 'open house'
  2. Berpasang2 baju raya tahun ni sampai mak bising2. Nasib baik pakai duet sendiri. Choi!
  3. First raya buah hati dah datang dengan seorang adik perempuannya&his cousin. *happy
  4. Petang raya pertama dah start cirit-birit
  5. Berkali2 tengok album gambar raya. Ahh semua orang nak sweet jew :D
  6. Baru beberapa kali jalan beraya pakai kasut raya sebab kasut bapakk tinggi oi. Sila salahkan Zul sebab beliau yang pilih.
  7. Paling suka beg raya tahun ni.
  8. Bagi duet raya dah up sikit. Muahahaha..
  9. Start this week nak raya rumah rakan2. Tapi kalau ada yang terlepas tu ampun ya :P

4 comments:

liyana said...

wahhhh meriah nye biru tu... ai loikee! nak tau x, akak nak biru mcm ni laa utk raye, tp disebabkan ciken pox, akak jd malas nk p soping raye, suh je hsben belikan, die salah beli kaler biru daaa, sudahnye jd blue black, haha... hentam la labuuu

.hasina. said...

ye ke! tp x pe la suami akak pilih baju cantik
jgk. x kurang hebatnya taw! ;) sy kdg2 mmg suka kalau
zul yg pilihkan baju or beg or kasut ke apa ke.
haha taw sikit cita rasa dia mcm mana. not bad jgk la.
akak, abg sy yg sek zaba dulu tu belah kanan sekali.
kenal x?

Nurfashareena Binti Safiaee said...

amboih sinaaaaa.. biru nya. macam balai polis :P tapi cantek.

.hasina. said...

ehh ada pulak mcm polis? hehe...
btw Thanks :)