Wednesday, October 26, 2011

Cerita cuti Deepavali semalam.


Happy Deepavali ! Semalam rasa syok je dapatcuti sehari. Bersenang-lenang aku kat rumah. Tapi bila part tengah hari semuahousmate keluar aku pun macam boring. Zup zup berdesup ke OU dengan si buahhati. Aku suka ke OU sebab tempat dia besar semua benda ada kat sana. Kalau nakshopping2 tu boleh sangat la -.- Parking pun murah ! Sampai sana terus ke tempatwayang. Sekarang Si Zul giler wayang. Minggu ni je dah tiga kali tengok wayang.Wuwuwuwu.. habis duit dek wayang. Dia tu ada musim2 jugak. Kalau musim bowlingdia dah tiba manjang main bowling je bila keluar. Sama macam makan. Sekarangmusim dia giler kfc. Okla kan tak mahal sangat. Tapi kalau macam musim lepasdia giler kenny rogers ha terjojol jugak mata tengok duit dah jadi air. Nasibbukan duit haku $$$$. Kuang kuang kuang. Dan semalam nak cari majalah In-Trendtapi tak jumpa. Almaklumlah dah nak hujung2 bulan baru nak mencari. Busymemanjang jugak kot sampai lupa nak membeli di awal bulan. Pui !! aku sukamajalah In-Trend berbanding Remaja sebab magazines tu banyak barangan free& contest. Ada jugakla aku masuk 2,3 contest. Pernah menang sekali kot.Hihi.. Tapi dalam banyak2 tu paling suka part make up. Wuwuwuwu.. disebabkan In-Trendtakde beli je lah majalah upin ipin. Majalah kecik tu pun RM5.90 sentap mak oimahal sangat padahal benda cenonet jek.


Aaaaaa... lupa nak cakap, time beratur belitiket tu terserempak dengan blogger lawa. Hot bebeh. Sweet je nampak dia denganhusband dia. Nak tegur segan time orang tengah ramai tu. Nak ambil gambarbersama pun segan kang over sangat haku tak memasal kena sekeh kat Si Zul.Last2 aku senyum sumbing je lah.

Aaaaaa...lupa nak cakap, this month gaji dapat awal 4 hari sebab Deepavali. And sampai hujungtahun jugakla dapat awal sebab budak sekolah tengah cuti. Best wooo......BEST !

p/s : nak ajak sapa2 pergi beli baju rayahaji. Jum? Pleaseeee..



1 comment:

Liyana said...

waaa...dh lame x tgk wyg, nk tgk real steel tu entah bile =.='

oh, puan blogger yg cantik itu yep, akk pun pnh jumpe blogger hot kt ikea, nk tegur segan, ahaks

gaji dpt awl jgk, n awal jgk ler habis nye, hohoho