Monday, December 19, 2011

Gambar versi pengapit bukan perantin -.-

Saja nak show off gambar2 masa aku jadi pengapit. Aku jarang nak haplod gambar kat FB da. Rasa tak best gilaa. Rasa malu pun hado nak taruk gambar bebanyak. Sekarang more to twitter je. Mari2 jadi follower ter-good itew :D


Malam the berinai's. Tarikh tak la ku ingat. Yang penting tahun ni jugak. Owhh ye.. baju tu reciycle punya. Baju zaman2 aku konvo tahun 2010 dolu2. Pakai balik. Kena la tu kan dengan warna kuning emas baju si pengantin?

Baju oleh; Butik The Mines. Haha! Si pengantin tinggi gila hokayy. Aku yang kemetot ni pakai heels pun tetap kalah -.-
Yang ni sebab takde masa aku nak bersiap sebab tu cincai2 je. Make up pun cuma foundation + bedak je. Kata si pengantin lepas Isya' tup tup lepas Maghrib pulak. Tett! Hasilnya. Tak suka baju putih sebab nampak gemuk laa!
Yang paling laters 18hb Disember 2011. Baju oleh; Butik Plaza Alam Sentral Shah Alam. Sekali tengok baju ni macam kureng tapi dalam gambar rasa cool.



  • Make up sendiri je aku ni. Dan aku adalah antara orang2 yang obses dengan make up hokayy. Siapa nak make up free pm me :DD
  • Kalau ada aku jadi pengapit lagi aku tambah koleksi gambar lagi kat entry ni hokayy.
  • Gambar ada buruk ada lawa sebab ada candid dan ada tak :PP

4 comments:

Liyana said...

wahh dah biase jd pengapit la ni eh :)

Nurfashareena Safiaee said...

wahhh sina.. banyak kali nye jadi pengapit. kite macam dh bau2 nasi minyak ni

.hasina. said...

kak liyana : biasa tak biasa sgt la :DD

Fasha : bau nasi minyak? manaa tu? takde2 lagi :PP

BELLE said...

wowww..asek jadi pengapit je.. ambik berkat sina nehh ^^