Monday, January 2, 2012

Annual Dinner 2011

Macam dah basi bila baru nak bercerita pasal Annual Dinner company aku ni. Bahahaha! Ni semua sebab aku tunggu fotographer berbayar tu la. Tunggu punya tunggu macam delay sesangat gambarnya nan hado lagi. Dah masuk ke tahun baru dah tak jugak hado gambar eh. So, guna je la gambar dari Nikon aku. Cun jugak!

View before orang datang. Ok ke Ko?
Sebelum makan2 kena la daftar dulu untuk dapatkan lucky draw nanti. Hadiah boleh tahan masyukk okay!
Aku tolong jaga siapa2 nak karaoke that's why kena datang awal sikittt.


Bahahaha! Daku make up sendiri je. Cabuk :P

She is my roomate. Omel-omel :)

I Love this picca :)

YaAllah malam tu aku pulak yang bertuah dapat lucky draw. Auww berat okay nak angkut hamper besar tu atas stage. Maybe tuah bila aku org first yang datang dinner malam tu. First prize takde rezeki nak dapat. Lalalala~

Lipstick dah habis. Hehehe..

Dessert ni ter-best dari yang hado. Sampai sekarang terngiang2 rasa kat lidah ni. Erk?
Sekian sahaja.



5 comments:

Liyana said...

wah...bestnye ada annual dinner... klu akk xde fkr bab mekap2, akk serbu makanan dulu, hahaha

iizla said...

best nya dapat lucky draw!!!!
insyaAllah, next time dapat yg best2 lagik

.hasina. said...

kak liyana : akak, sy obses make up. that's why la. muahahahaha...

iizla : thanks. insyaAlah. awak sila doakan ye. hehe

-nina- said...

sis... ari tue kan saya ckp awk nmpak slim... tapiiii... jgn marah tau.. npa dlm pix nie mcm dh naik skit.. heheheh

.hasina. said...

nina : tak marah yangggg. mmg dah tem sikit ni.
badan asyik naik turun naik turun je la.
heheh