Tuesday, February 28, 2012

Gaji naik lagi :')


Yang ini entry surat naik pangkat & naik gaji. Yang ni pulak/hari ni surat naik gaji lagi. Yehuuuu! 

 

Aku ambil cuti semata-mata nak settlekan semua benda pasal nak bertunang on this Saturday.  Ada lagi satu hantaran tak beli lagi. (wallet & belt) Memang sengaja aku ambil cuti sebabnya baru dapat gaji so boleh settle semua hal before cuti lama (bayar kereta, bil api, bil talipon). Dari pagi hingga ke senja aku berjalan sakan. Godek2 lagi apa yang takde takut ada yang termiss nak bawak balik kampung. Ehh tiba2 aku baik hati sangat semalam nak belikan extra barang untuk Zul. Tanya dia apa yang dia nak lagi untuk tambah2. Saja nak bagi extra hantaran. Sekali dia mintak seluar jeans. Macam pelik jugak orang bagi hantaran seluar jeans. Takpe aku layankan je kehendak dia. Aku mintak macam2 boleh takkan dia mintak pelik2 aku tak bagi. Ye dak? :P

Rutin semalam : 
  • bangun pagi, gerak ke Cheras breakfast kat kedai Zul. 
  • then start carik barang2 from Chow Kit (beli buah epal merah madu, epal hijau & oren) - 
  • Uniten (lunch) - 
  • Alamanda, Putrajaya (wallet/belt, seluar jeans) -
  • Kajang (dinner satay kajang Hj Samuri) - 
  • Shah Alam (terus gerak pergi kelas ajar F3 & F5) 
Dah lama tak jalan time jem tapi semalam balik ke Shah Alam menangis woo jem teruk+minyak nyawa2 ikan.

Pagi ni tengok payslip Alhamdulillah YaAllah gaji naik lagi. Boleh tahan naiknya :') Murah rezeki nak bertunang ni. Thank you :')

Sengih sampai ke telingaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'))))))))))))))))))))))))


2 comments:

Liyana said...

wahhhh rezeki org nk bertunang ni.. :)

boleh la belanja akk, hewhewhew

Anonymous said...

This seemingly simple goal of saving money is one that many people struggle with on a consistent basis. Some people do manage to save on a short term basis but a great many fail to hang onto their savings long enough to realize the full potential and value that is afforded by having substantial amounts of money set aside.
2. Find a trading robot to trade for you. Many Forex brokers today use Metatrader as their primary trading platform. This allows you install an -expert advisor- or trading robot on your account. There are many commercial robots on the market today but their results can be unpredictable, even for the most expensive ones. Additionally, you must devote time to back testing if you want to optimize your earning potential. Even if you optimize every day, results are not guaranteed. This is the most risky way to make money in Forex.
http://blog.sina.com.cn/u/2254022422
http://user.qzone.qq.com/2598426635/blog/1311147683
http://hi.baidu.com/jenbridges/blog
[url=http://user.qzone.qq.com/2598426635/blog/1311147683 ]bethenny frankel [/url]
[url=http://hi.baidu.com/jenbridges/blog ]dwts [/url]
[url=http://user.qzone.qq.com/2598426635/blog/1311147683 ]daytona 500 winner [/url]
[url=http://blog.livedoor.jp/vibratingpanties/ ]bethenny frankel [/url]
[url=http://blog.sina.com.cn/u/2254022422 ]juan pablo montoya [/url]