Sunday, February 12, 2012

Hadiah lagikkk :P


He he he he.. dapat hadiah lagi sempena nak jadi tunangan orang ni.

Hadiah kedua from my ofismate, Kak Ayu si manis; Cuba teka apa ni?
Ni diaaaa.. dah ada point/idea nak taruk kerusi comelness ni dekat mini pelamin nanti. Letak2 bunga atas kerusi. Lilit2 dengan bulu2 ke.. ehh tunggu siap decorate dulu la baru cerita lebih ye :D
Hadiah ketiga from my bestfriend forever, Ummu. From Bandung. Bestnya sebab dapat baju warna hitam (*boleh nampak kurus*)
Hadiah keempat from bakal tunang, Zuhairen Hazuwan. Aku syak Zul ni suka kalau aku pakai dress je sekarang ni. Asyik nak bising je kat telinga nak suruh pakai dress. Nasib baik stok dress zaman study2 dulu ada lagi. Boleh melaram balik (*bajet sekarang nak pakai baju kurung je*) 
Hadiah kelima from boss kedua besar. Beg cenonit from Vietnam. Boleh la taruk2 Iphone ke... duit celeng ke... Thank you boss! :PP







Kekasih cakap untung jadi aku sebab ramai orang sayang, ramai orang ingat, ramai orang ambil berat. Belum bertunang lagi dah ada orang sudi nak bagi hadiah. Dia pun nak bertunang jugak takde siapa nak bagi hadiah ponnn. Alolololo... mucuk2 ni...

P/s : Best jugak ye bila ada rasa nak bertunang ni. *Pengsan*

3 comments:

Cik Nina said...

wah....bestnya.... byk hadiah ko dpt.....nie jeles nih.. nak tunang awl lah.. leh dpt hadiah byk kan2??

Liyana said...

akk dulu nk btunang xde pun org sudi bg hadiah.. sobbbss... *xde org syg rupenye* :D

.hasina. said...

nina : aaa tunang cepat nanti aku jadi org pertama bagi kau hadiah.
hik hik hik hik :PP

kak yana : alalalalaaaaaaaaa... kak yana ni taouching pulak.
mesti la ramai yg sayang akak sbb akak lawa<3