Monday, February 20, 2012

Storybook/photobook


Ingat tak annual dinner 2011 hari tu? Ni haaa storybook ke photobooknya dah siap! Err storybook ke photobook ye? Ke sama dua2nya. Idok lerr aku taw.



  






 

Mintak maaf la ye memang menjadi kebiasaan aku display gambar sendiri je yang lebih. Ingat nanti album tunang/pra-wedding/nikah/sanding nak buat macam ni jugak kot. Tp tebal sikit la sebab yang ni macam nipis semacam je. Ok ke? Ke ada pendapat2 lain yang lagi better? Share sikitttt :') TQ!


4 comments:

Cik Ira BamBam said...

rasanya kalau wedding storybook tebal kot.buatlah, kenangan kot.hehe

Liyana said...

gmbr wedding akk print sndiri je, tepek sendiri, sobbsss

.hasina. said...

Cik Ira : tula mmg ingat nk buat storybook or photobook. ok kan? area berapa rm ye?

liyana : serius ni kak? rajin betul akak nk print semua! byk tu..

Liyana said...

serius, huhu... mklum la akk kan yg xde OP utk wedding tu.. so sume gmbr byk blur n berterabur.. tu yg akk print jela sume, haha

erm, psl nuffnang tu kan.. awk bukak je website nuffnang.com.my then reg kan link blog awk kat sana.. bace je "getting started" tu, complete kan "blogger bio" nt p kat "blog manager" utk add url blog awk... pastu p kat "add ads" utk letak iklan kat blog awk.. nak letak iklan tu mcm biase p kat design-page elements-add a gadget-html/javascript. paste kan code iklan nuffnang td kat situ. dah siap. hehe