Thursday, March 8, 2012

Hantaran.


Rasanya ni share pasal majlis tunang yang paling last. Lotih den asyik ceghito pasal ni jo. Agaknya orang yang baca pun naik jemu kot. Tengoklah kalau ada apa2 aku nak kongsi nanti aku publish kat entry baru. Rasanya takde dah kot.


Barang2 hantaran for you
  • sireh junjung - yang ni mesti ada sebab penghulu hantaran. Apa yang aku taw la. 
  • coklat & gula2 - sponsored by mak lang & my parents. 
  • apam angry bird - sponsored by atok & wan. (tak ketinggalan nak sponsored untuk cucunya tuh :P)
  • kek - sponsored by me. Dalam banyak2, hantaran kek  yang paling cantik kat mata aku. Sukaaaaaa >.< Link kek kat sini

  • potpori - aku DIY sendiri pakai jar. Sekarang kan musim orang guna jar. Taruk2 banyak bunga settle! 
  • jeans + wallet + belt - brand apa yang dia nak, apa yang sedap kat mata dia semua aku ok je nak belikan. Semoga murah rezeki aku. Kikiki.. 
  • tuala mandi - ada print nama ‘Selamat Bertunang Hasina & Zuhairen 03.03.2012 (2nd hantaran yang aku sokaaaaa) Link kat sini
  • buah-buahan 
  • baju melayu + sampin - siap2 tempah aku pergi ambil tapi macam besar lah baju tu. 1st time aku tempah baju melayu. Mahal rupanya ye. Takpela untuk kesayangan jugak.

Barang2 hantaran for me
  • sireh junjung
  • coklat & gula2 - his mom & dad beli kat Langkawi.
  • telekung - juga beli kat Langkawi.
  • sejadah & set make up - (sejadah beli kat Langkawi, sayangnya aku dengan parents beliau! Yeye! *set make up Elianto)
  • tuala mandi - ada print nama ‘Selamat Bertunang Zuhairen & Hasina 03.03.2012'
  • dua bentuk cincin & duit hantaran separuh
  • dua kain pasang - aku pilih kat Jakel. 

Psstt : Album tunang kat facebook dah hide. Sorry la tak sampai seminggu dah hide. Eden sogan la asal bukak facebook yo notifications melambak.  Cukup2 la tu orang dah taw kan? Siapa2 tak sempat nak on facebook nak tengok pandai2 la tengok kat profile picture aku ada sekeping  dah upload. Terima kasih.


6 comments:

Liyana said...

ala cite la lg, akk suke bace

.hasina. said...

mcm akak sorang je baca. akak baca akak komen yang lain duk senyap je. hihi

-nina- said...

hahaha... nasib baik sempat tgk gmbar... kalu x... haaaa siap ko sina.. hahaha.. :P

.hasina. said...

hahahaha.. aku malu deh T____T

Tengku Anna said...

suddenly rasa cam nak tunang jugak... (~_^)

.hasina. said...

hye anna; tunang la cepat2. best woo! :)