Tuesday, June 26, 2012

Day 1 - #Pangkor 2

Pergi Pangkor dua minggu lepas tapi baru je nak cerita. Langsung tak fresh kan? Hahaha booooo sikit. Ni pun baru je dapat gambar ehsan dari tunang. Tapi tak best sangat nak bercerita sebab banyak gambar aku macam makcik2. So dengan tahap kesudian yang tak seberapa aku share sikit2 je lah gambar kami ok? Aku cerita day by day.

DAY 1 

Di jeti, tu sedang melangkah naik ke feri. Marina Island ! Antara jeti ke Pulau Pangkor tak mahal sangat RM10 je pergi balik sebab dekat. Jangan korang hilangkan tiket nanti kena beli tiket baru. Sebab dekat so, tak payah nak lelap2 mata pun. Berdiri kat atas feri ambil udara nyaman lagi syok.

See my scarf. Haha habis kena tiup angin. Tu yg effect lawa tu :P Beruntung sebab dapat feri yang boleh lepak kat luar. Sebab masa pulang dapat feri yang berbumbung like bas. Kena duk diam2 dalam feri. Masa balik la.


Love!
Adik Zul yang kembar seiras. Yeahhhh ada baka kembar :P


1 comment:

kayna said...

bestnyerrr... jalan2... sonok tuu !!