Monday, June 11, 2012

Family Day - Port Dickson sajo.

Sebab dah lewat baru nak create entry Family Day & dah basi masam kelat semua dah bercampur. So, mari kita layan gambar sahaja. Sila-bersila.

Yang kanan tu saya. Orang sederhana kuat time register. Sebab saya masih bujang trang tang tang so saya kena datang awal jaga di sini. Saya datang sorang je tak bawa husband sebab belum bernikah lagi.


Setiap tahun jaga pendaftaran staff tapi takpe sebab saya suka boleh cuci mata kaki & tangan. Oh ya mungkin tahun depan tak jadi orang sederhana kuat dah sebab saya akan berkahwin. Dah boleh bawa suami. Cuci mata dengan suami je kan kan. Eh kenapa ni? Diam! Next pictures please!


Aktiviti 1. Cool kan? Saya tukang jadi pantau je konon2nya sebab tu tak join pun. Nanti tersungkur leceh.

 
Jangan fokus kat Mak Jemah belakang tu. Apehal ntah?!

Aktiviti 2. Abang kachak.

Aktiviti 3. Mumia budak2.

Aktiviti 4. Main tocang2 rambut budak2 juga.

Aktiviti 5. Tips : sambil tarik tali sambil nganga luas2 boleh dapat aura badang.


BBQ 1.

BBQ 2. Tenungan comel. Manisnya saya *__*

BBQ 3. Neutral face tanpa make-up. Manis sangat terima kasihlah *__*





Eh banyaknya gambar ter-upload. Ok bye!

1 comment:

Liyana said...

wiwit! bestnye family day... thn dpn leh bwk suami yer.. hehe