Sunday, July 1, 2012

Day 2 - #Pangkor 3

Seminggu sekali baru nak bercerita hari kedua di Pangkor. Orang busy la katakan. Choyyyy :
With Lynn lynn lynn :')

Sista lawa ^^
See my face yang macam makcik2. Omaiiiii !!
Suka gambar ini <3 with Ira
Baby baby baby baby

Before snorkle !

Dalam bot menuju ke Giam

Rasa nak nangis sebab tak pandai berenang :(

With sayangggggggg :')

Sayanggggg, baby dah cuci gambar ini



Lolap pun buleh !


You know, I Love You So Much.  


Itu sahaja gambar yang sudi saya share. Gambar main jet ski, banana boat, kayak, makan char kuew teow lazat & lain2 tak dapat dirakam sebab tangan semua habis basah. Cemano kan nak pegang kamera. Ok nanti akan bersambung hari ketiga pula ^^



Ps : sekarang tengah cari kasut separa tinggi kaler purple yang ada beads. Kalau benda yang kita cari tu manjang tak jumpa, tak cari ada jeeeeee. Haih marahnyaaaa!

No comments: