Sunday, July 15, 2012

Lesen full

Pagi tadi aku pergi JPJ. Rasanya dah 3 kali dalam bulan ni ulang-alik ke JPJ Padang Jawa. Problem nak tukar lesen P kepada lesen full. Bukan masalah mana pun cuma aku yang tak menyempat nak tukar. Hehh! Terpaksa jugak masuk kerja lambat setengah jam tapi takpe sebab dah sms boss awal2. Aku sampai awei before jam 8am lagi. Punyalah excited tu! Tapi tak bertuah jugak sebab nombor lambat lagi so kena tunggu. Kaunter ada 8 yang bukak cuma 3 mana tak nya. Kat mana2 kaunter pun macam tu jugak kot. Pejabat pos ke, bank ke. Lebih baik buat 3 kaunter customer taklah mengamuk. Haa emo dah pagi Isnin ni. Emoooo! 


Cilok gambar zaman SPM dulu. Tak sempat nak pergi buat gambar lawo2. Takpe lah yang tengok lesen ni pun pak polisi je ye dok?


Ahad lepas mama tunang bagi baju ini sekali dengan tudung. Kita suka sebab corak polka2. Aaaa makin bertambah sayanglah macam ni sebab mama tak lupew itew. Mama sporting habis. Hoorey ┐(''┐) (┌'')┌


Lepas tu semalam deting dengan tunang kat Mid Valley. Kecik je rasa Mid tu boleh terserempak dengan parents Zul & twins. Hehehe... kebetulan plak aku pakai baju baru polka2 itu.

Hihi.. malu iteww. Last2 nak balik terus makan ramai2. Bahagiaaaaaa
Ps: heels untuk hantaran cik abe dah settle belikan. Beli awal adalah tips untuk nak elak duit berkepuk2 keluar. Tolak puasa tolak raya rasa debor2 lah plak.




No comments: