Wednesday, October 24, 2012

Langkawi #Day-Four

Hari ni opis sunyi-sepi je. Ramai dah balik raya haji tinggal aku dengan beberapa kerat je staff. Balik kerja kang kemas2 baju, iron baju raya siap2 terus gantung dalam kereta. Pagi raya senang tak payah nak berebut dengan adik siapa nak iron dulu. Lagipun pagi raya nak buat laksa Sarawak. First time nak try harap menjadik lah.

Ok sambung ----

Fuhhh berapa hari dah cakap pasal Langkawi? Haha.. Ni pun dah start rindu nak ke sana lagi. Rindu nak tidur tengah2 antara Ira, Fatyn & Mira. Rindu nak naik Serena & duduk seat belakang dengan adik kembar Zul. Rindu nak bangun pagi2 terus cari breakfast. Rindu nak snap pictures pakai instax. Aaaahhhhhh rindu suasana kat sana!

Last day ni tak ke mana sangat sebab nanti nak kejar flight lagi. Tapi still jalan2 cuci mata jugaklah

Tersuka plak dengan make-up sendiri time ni. Rasa smooth je. Hahaha!

Tengah turun nak breakfast sekali dengan lunch.
Kat jeti kapal layar. Saja berhenti kat jeti semata2 nak tangkap gambar. Cantik pemandangan sini

Air kelapa dengan kami memang tak dapat dipisahkan :)

Di Pantai Pasir Hitam. Memang pasirnya warna hitam. Ada sejarah nanti google eh engkorang :P Last shopping before berangkat pulang. Aku pun shopping jugak. Topap mana2 yang teringin nak beli lagi. Kain batik, kain pelikat, baju & seluar tidur siap ku rembat!





Lapangan Terbang Langkawi



Wooottttt wooottttt wooottttt

Bye2 Langkawi. Tiket flight tak taw la berapa hengget. Yang pasti bila Lyn mintak number ic aku bagi je lah. Dalam flight Zul suruh beli ole2 Air Asia. Eeee mahal, membazir. Tak koser haku.
Last day dah tak banyak sangat gambar since masing2 dah letih. Kaki aku pun siap krem. Rasa nak menangis sebab sakit sangat. Aku syak sebab banyak berjalan. Sampai KL terus pergi berurut. Huhh nasib baik tak demam tapi lenguh2 badan tu ada la. Gambar makan je tak snap sangat. Tapi makan kat sana adalah sedap & terpaling sedap adalah tom yam. Makan pagi petang siang malam di-sponsor sepenuhnya oleh abah beliau ^^

Habis cerita pasal Langkawi ^^

Ps :  Semoga rasa bahagia ni kekal & semakin bertambah hendaknya. InsyaAllah.

1 comment:

Liyana said...

Wow sakan bejalan bakal pengantin ni ;)