Monday, October 22, 2012

Langkawi #Day-One

Rabu last week ( 17 Oct ) berlepas ke Langkawi dengan tunang sekeluarga & saudara-mara deme juga. Pre-Honeymoonnnnn kot. Ehh? Haha idok lerrr.. Abah Zul dah book tiket lama since bulan 5 ke 6 lagi untuk kami coti2 Mesia. Sokaaaaaa. Sorgaaaaa. Orang nak belanja flight, penginapan & makan semua aku memang on sokmo laaaa. Lagi2 Langkawi tak pernah jejak kaki, kapal terbang pun tak pernah nak naik. Hahaha... Sila boooo..

Makanya memang kena ambil cuti lama lah Rabu - Jumaat wooo. Abah Zul dua minggu before pergi dah ingatkan ambil cuti siap2. Zul kata risau bakal menantu tak ikut. Keh keh keh.. Hamboi.. Tapi company aku ni kalau esok nak cuti hari ni pun boleh apply cuti. Asalkan kau hado cuti lagi. No problemooo. 

Layanlah gegambarss day one dulu ya. Bab2 nak pilih gambar ni yang lemah ni. Random je la eh.

Dalam perut Air Asia. Kami memilih Air Asia. Hooyeahhhh

Langkawi dah ^^





Gegelss cantik semuaaa. Yang baju merah belang macam takde ghope orang nak kahwin -__-'

Ni masa dah sampai kat rumah. Terus pergi tempat penginapan nak berehat bagai



Ps : Nampaknya sehari dua tiga hari ni entry pasal Langkawi je la. Harap tak jemu. Keh keh keh ^^

No comments: