Wednesday, October 24, 2012

Langkawi #Day-Three

Bersiaran lagi di Langkawi. Peace ^^ 

Muka di awal pagi with instax mini bawuuuu. Bestlah gambar pakai camera ni rasa comel2 je. 5 star! Sila beli kawan2 tak rugi tawwww :)

Sarapan pagi makan nasi putih. Mihun habis dah -______-


Manisnya muka waktu pagi.

 Suka gaya kaki silang aku tu :')

Ni kat cable car. Rugi wooo tak naik bila dah sampai sini. But actually aku takut ketinggian tapi kena paksa naik jugak. Wuaaaaa. Sampai sekarang rasa gayat lagi kalau pikir2 balik. Fuhhh cukuplah kat Genting tu pun dah tinggi ni lagi tinggi -__-"
 Gambar sebelum naik cable. Masa ni tiba2 abah Zul bagi duit belanja. Aku pun dapat jugak. Hihihi... Dah lah pergi semua di-support, penginapan, makan, minum lepas tu dapat duit belanja lagi. Cekelets & baju plak Zul belanja. Duit bawak RM500 langsung tak berusik. Suka mak hincik tawwww. So bila sampai KL terus belikan Zul baju kemeja hantaran dua pasang. Cukup2 je duit. Aaaaaa lega dah legaaa :') Zul kata aku untung abah & mama layan aku macam princess. Lagipun dia suka sebab aku pandai bawak diri bila dengan familynya. Takde lah asyik berkepit je. Memula agak ten-sionn jugak sebab kat sana Zul tak berapa nak layan aku. Kalau makan dah sah duk jauh2. Aku duk semeja dengan abahnya, pandai sok sek sok sek bersembang, gelak2 semua. Lepas tu berjalan dengan mamanya. Berjalan dengan tunang sendiri nan hado oi T___T






Kat atas jambatan. Dah start letih masa ni

Yang pergi

Keluarga penuh tunang tanpa saya

Dan keluarga penuh tunang dengan saya pula









Before pergi pulau2 kat Langkawi naik bot. Masa ni tengah confius nak pergi ke tak nak pergi ke tak. Sebab hujan dah turun. Mana tak risaunya kang kat tengah2 laut buatnya........................ hahhh cane kennn? Dengan aku tak pandai langsung berenang. Ishhhhhh
Last2 buat keputusan. Kita pergi sahaja safety jacket kan adaaaaaaaaa. Gila kentang berani semua. Rasa macam rugi plak kalau tak naik bot jenjalan pergi pulau. Esonya nak balik KL dah so bila lagi. Tapi tak semua jugak yang pergi sebab masing2 tak nak ambil risiko hujan lebat, ombak besar bagai. Yang tak berani tu pergi tempat lain. Aku on sokmo! ^^

Kat Pulau Dayang Bunting. Memang sebijik macam perempuan mengandung. Tu kepala, breast & perut buncitnya. Perasan tak? Kisahnya, ni Puteri Bunian bercinta dengan orang biasa, mengandung & lepas 7 hari bersalin anak dia mati. Sebab sedih sangat Puteri tersebut kebumi anaknya kat tasik ni. Gitu ler ringkasannya. Kalau sapa2 tak boleh mengandung silalah mandi kat tasik ni. InsyaAllah... Airnya best tak sejuk pun, suam2 je.


Ni plak Pulau Besar ke apa ntah namanya. Aku pun lupa T_____T

Sini banyak Mat Salleh & Minah Salleh seksi tahap maksimum wooo!

Ps : Tudung untuk nikah baru beli tadi.

No comments: