Monday, November 5, 2012

Susu Tepung

Kat EconSave semalam, macam biasa tunang belikan stok untuk seminggu makanan kat rumah. Sotong, beras, fish cake, fish ball, yougurt, air soya, coklat, bla bla blaaa.... Lepas tu aku capai susu tepung. Start lah dia buat muka pelik. Eeee janganlah tak caya aku dah pandai nak minum susu. Bukan susu manis tu tawwww..... Susu tepung! Hahaha sabar je lah. Memang dah nekad nak minum susu. Umur dah 23 kenalah bijak uruskan kesihatan. Aaaaa poyo je. Bak kata member opismate, '.....supplement kau pandai makan, nak cantikkan mukalah, nak kuruslah. Takkan susu tak gheti....' Cehhhh! Ku sahut cabaranmu.
Malam tadi start minum susu tepung. Secawan air panas + 3 sudu susu tepung. Not bad lah rasa. Minum panas2, suam rasa ok tapi still loya sebab tak biasa. Yang aku beli jenama Every Day. Tak taw nak pilih susu mana yang terbaik. Please anyone if taw pasal susu terbagus emel ya.


Minum susu, makan maggie campur telur & layan Saffiya Tv9. Terbaik! Zul tak taw aku makan maggie. Matikkk kalau dia taw. Beli barang dapur punyalah banyak, maggie juga yang ku carik. Sebab tu aku tak berapa gemar ada stok maggie kat rumah. Memang itu je lah yang sodap bila hujan sojuk2 ni. Haih !


3 comments:

Liyana said...

anlene sedap!

aku HaniAsyira said...

anlene sedap.. omega sedap.. nespray sedap.. heee~~ peminat susu.. =)

Dhiera nadhirah said...

sy xsuke minum susu tp terpaksa minum gk