Thursday, January 3, 2013

2013 :')


Hello 2013. Lambai-lambai tangan sket. Ahhh lamanya tak berusik blog. Tetiba2 dah masuk 2013. Apa azam tahun baru awak awak? Azam baru saya setiap tahun memang penuh di dada tapi tak sudi di-share-kan. Aaaa hmmm hmmm.........  salah satu maybe nak dapat anak kembar? *kenyit-kenyit mata* hahaha gatei miang keladi !

Sekarang terlalu busy dengan preparation wedds. Pergi kerja dok ofis pun sempat gunting riben, gunting sticker thank you tag. Nasib baik beberapa ofismate sudi ringan-ringankan tulang tolong-menolong. Malam-malam menjahit veil, menjahit beads kat baju nikah. Weekend buat bunga tisu & sampai satu masa rasa nak muntah asyik dok hadap kahwin kahwin 12 jam. Tapi takpe, laluilah saat-sata DIY, saat-saat gaduh dengan mak nak pelamin kaler putih mak nak pelamin kaler merah, gelak -tawa buat bunga telur, survey itu-ini, tersalah beli cadar. Sebab end up bila dah kahwin & dah beranak-pinak anda akan merindui moments-moments manis ini. Betul wooo tak tipu. 

Hmmm relationship aku dengan tunang good-good sahaja & maybe semakin hari semakin romantik kot. Wahahah booo sket. Kenalah ada give & take. Kalau si dia tak call one day jangan fikir negative, fikir bukan-bukan. Apa kata pergi ambil handphone call sahaja si dia. Jangan nak harap si dia call kita je then gaduh-gaduh plak kata tak ingat dia ler ada gegels lain ler. Eee tak suka nokk. Tak matangnya lah.


saat yang paling manis 2012 :')

Ps : Esok nak pergi ambil kad kahwin. Yahoo!

2 comments:

fasha said...

nak kad kawen nak kad kawen! :D


.hasina. said...

wehooo.. akan menyusul akan menyusul.. lalalala ~