Monday, February 4, 2013

Jarum baru


Malam tadi aku tido agak awal. Around 930pm kot. Stress sebab tak dapat nak sudahkan veil yang dah lama sangat berlapuk kat beg balik kampung.

Kisahnya hari tu tengah2 jahit tetiba jarumnya patah. Ni semua sebab jarum memang pakai dah lama since zaman aku memula belajar menjahit, dengan dah karat lagi. Heee maluuuuu.

Weekend selepas makan kat Wong Solo Kajang aku singgah pi beli jarum manik. Sepeket 5 hengget ada dalam 15 isi jarumnya. Puas hati boleh jahit sampai lebam bijik mata. 

Sampai S.Alam punyalah semangat nak kemas kereta, buang sampah-sarap sampai terbuang jarum baru. Bila nak sambung menjahit baru teringat jarum kena buang secara tak sengaja. Terus takde mood nak buat apa2. Hambikkkk tido pukul 9 lebih. Pukul 4 terjaga tokleh tido dah. Padan mukaaaaa.

DEMYUUUU !!!!!!!!

Nak beli balik memang bercinta jawabnya. Kem salam ye kem salam banyak2.

Jumaat ni balik kampung nak cilok jarum mak sebatang-dua. Hurrrrr!

2 comments:

SarahSyafiq said...

penatnye, bila dah semangat nak buat tiba2 perasan silap sendiri g terbuang jarum.huu

Liyana said...

hehe akk mampu senyum jela :D