Sunday, July 21, 2013

Gambar Sambut Menantu - Officially Photographer

Assalamualaikum & selamat berpuasa.

Cerita berpuasa, bersahur & ke bazar bersama suami di tahun pertama kami kahwin tak sempat nak diceritakan lagi. Ni nak cerita pasal kahwin aaaaa. Mintak maaf ye kami masih pengantin bawuuuu. Auwwww :*

Alhamdulillah gambar kahwin belah lelaki dah selamat dapat. Sangat mengancam ke semuaaa gambar-gambarnya. Memang awesome habis. Gempak siot. Kat sini aku nak kongsi gambar kahwin (belah lelaki sahaja dulu) dengan sesiapa sahaja. Saja nak share kegembiraan & kebahagiaan kami takde maksud apa-apa pun. Silalah lah ke FB saya untuk melihat album 'sambut menantu' Jangan risau tak hide. Memang di public kan. Heee. Atau pun boleh klik di link bawah ini :

https://www.facebook.com/hasina.nazaruddin/media_set?set=a.686638344686616.1073741825.100000213694275&type=3

Alhamdulillah berpuas hati. Anda pula ok ke? Sila angguk :P

No comments: