Tuesday, April 8, 2014

34 weeks :)

On 34 weeks ni I rasa happy sokmo. Even tidur dah tak nyenyak, pinggang sakit-sakit tapi I always bersyukur sebab dapat melalui moments yang best-best bakal seorang ibu. Tak semua perempuan dapat merasai kenikmatan ini. Alhamdulillah sila bersyukur.

And starting last week my darling husband dah hantar-jemput-hantar-jemput I pi kerja. Now, I’m a big boss! Big boss sangat masa suami tengah drive bantai berdengkur krohh krohh krohh. Haha pity him keseorangan!

Look the coments! My mom suka gila husband hantar pi kerja. Hilang kerisauan di hatinya. Siap puji lebih lagi menantu baik hati ngat! :)

Nak masuk 9 bulan usia kandungan ni kaki tak bengkak plak. Alhamdulillah maybe hampir setiap hari dok ehekk ehekk suruh suami urutkan. Haha cute! 

Barang-barang keperluan bayi & ibu yang bakal berpantang is done! Yaayy joget-joget zapin. Terima kasih kepada beliau sebab beli semua barang-barang baby & mama tanpa bersungut secalit pun. I love you so much. 

Dan selepas membodek husband serta hari-hari dok berzikir kat telinganya.... ‘ Sayang nak handphone baru plishhh...’.’ Last two weeks dapat juga. 

Tinggggg 

Is ..................Samsung Note 3 Rose Gold!

Yayy! Thank you darling. Hari-hari cakap sebelum beranak nak handphone kalau tak belikan nanti kempunan. Dan nak bersalin juga masih lagi dapat selipar Crocs. Hahaha your wife is kejam ganda3!

And I think my daughter yang tengah bergusti dalam perut ni adalah seorang yang tinggi kelak sebab terasa kaki beliau memanjang je dalam perut ni. It’s amazing. Wow! On Monday next week check up pregnancy & macam biasa terasa berkobar-kobar.
 

Adik ipar juga dah belikan kain batik kat Ganu since dia dah kerja sana. Thank you angah! Lepas tu jalan-jalan kat Sacc Mall, Shah Alam beli lagi dua & rasanya dah cukup la kot 6 helai tu. Kot ye lah ni nak pakai sangat -____-"!

This is comey! Hahaha sila beli napkin ini di Annakku! Finally I dah mendobi ke semua baju my baby. Baru taw sabun pencuci khas untuk baby ni sangat-sangat wangi ye? Love it!

3 comments:

cik mah said...

wah seronoknyer hp baru...xlm dah kn bby nk kuar..take care tau..jemput join GA cik mah ye,,,ne tau ada rezeki bby...

Nursaila Norman said...

wah,mengidam henfon lah dia..hehehe! ada napkin printed eh? comel gila lak tu..nak usha jugak lah..hehe!

Liyana said...

akak pun aim note 3 rose gold tu bahaha... xpe ku kumpul bonus shaklee :D