Thursday, October 30, 2014

KAIN PASANG DIGITAL HUMAYRA GALAXY 2

Assalamualaikum & selamat pagi. 

Tragedi Oktober bakal berakhir sama ada manis atau tidak? Kita tinggalkan yang lama bukak cerita baru. Esok dah start bulan baru dengan azam yang baru. Macam aku sendiri memang tiap2 bulan ada je azam baru bukan tiap tahun aje ok. Tapi setiap bulan. Macam bulan lepas azam aku nak kemas rumah hari2 tip top berjaya! Kalau tak tu asal malam Naurah dah tidur aku pun tarik selimut. Zzzzz.. Penat sesaja sampai lupa nak sapu sampah -_____- Tapi sekarang tidak lagi. I’m supermom yang berjaya sambil masak sambil nenen anak. Ahaha gurau!

Jom sayang2 sekalian beli selai-dua kain pasang. 
Jemput cuci mata dulu pun takpe :)

KAIN PASANG DIGITAL HUMAYRA GALAXY 2   


  • RM60 free postage. 
  • Berukuran 4 meter, bidang 45. 
  • Material kain sangat lembut, licin, tidak mudah renyuk & tidak jarang.
  • Beli borong pun boleh misalnya kalau nak pakai sedondon di majlis2 kahwin, untuk team berzanji, untuk anak beranak nak pakai sesama. 
  • Semakin banyak beli semakin murah, akan dapat harga kasih-sayang. So, boleh pakat share2 dengan ofismate beli 4-5 helai.
  • Juga boleh belikan untuk mak mertua, hadiah birthday bff. Sebab sangat murah.
  • Kain cantik lembut ni senang nak bawak pergi ofis. Jom banyakkan berbaju kurung ke ofis untuk lebih ayu & manis gitu :)









 











 






 















Semua items di atas RM60 free postage
WhatsApp / Sms - Hasina 012.2737294


No comments: