Monday, November 3, 2014

Nour Ain Skin Care

Assalamualaikum & morning semua.


November dah masuk & tak lama je lagi nak 2015. Usia pun makin meningkat ke 26. Adoiyai tua dah. Haha!

Hari ni saya juga nak share penjagaan kulit muka yang saya amalkan selain dari consume Set Kecantikan Shaklee. ESP + Vita-C + B-Comp. 

Nour Ain Skin Care!

Macam biasalah tak payah nak ambil testimoni lain. Pakai muka sendiri je ha. Huhu! 




Dulukan kulit muka saya memang jenis berminyak lepas tu ada parut2 bekas jerawat. Kalau parut jerawat yang dah lama bertepek kat muka tu hitam2 sebab dulu suka kopek jerawat. Ahaha -__-"! Dah tu liang2 pori toksah cakap memang besar2. Pakai foundation macam mana pun still nampak lubang2 kawah.

Alhamdulillah bila dipertemukan dengan Nour Ain ni kulit licin, bersih & menawan. Kalau taw produk ni elok lama dah saya pakai. Nantilah saya cari gambar lama2 yang kulit kusam & tak bermaya tu upload kat sini. Nak jugak buat testimoni sebelum & selepas kan.  

Set Nour Ain Skin Care secara ringkasnya & yang terpaling hot items ada 5 ye : 


1) Beauty Soap

2) Uv + Foundation


3) Vita - C Serum


4) Facial Toner
 


5) Multi-V Cream


Tapi saya suggestkan ambil terus set sebab berbaloi2. Tengah promo sekarang ni RM104 free postage & free gift. Best tak? Hihi! Eh tapi kalau nak beli loose pun tetap boleh. No problem :)



Macam biasa kalau berminat boleh WhatsApp atau Sms kat no saya ni :)
Hasina 012 2737 294


3 comments:

Liyana said...

sina... free gift tu ape.. hihi... and krim multi v tu nite krim ke?

Liyana said...

eh sori.. x pasan kat kotak dia tulis nite krim haha pang sikit mata kero petang2 nih :D

Jen Jen Areff said...

macam berkenan jer set ni