Wednesday, November 26, 2014

Poplook & Aidijuma lagikkkk -__-"



Assalamualaikum. 

Kan hari tu aku dok war-war nak beli AJ pulak. Klik sini. Haa dah beli pun. Untuk intro ni beli yang white label. Untuk label2 ni aku kurang arif la tapi rasanya white label (WL) yang paling murah kot RM10 hoho. Nantilah esok2 kalau terjatuh cinta boleh try Black Label ke Red Label ke.. Harap2 sindrom nak ke AJ takde la ye dalam diri ini. Hihi ! :D

Lepas tu ntah apa mimpi semalam kan terbeli macam2 pulak -_____-"
Baju Poplook ni pun beli. Dengan genie bra pun aku beli (1set ada 3 helai). Adoiyaiiiiii nasib bila whatsapp husband tunjuk benda2 yang aku beli dia buat tanda good. Sejuk hati gua. Ada can la nak mintak duit belanja lagi camni




1 comment:

Liyana said...

hehe. aidijuma akk belum terjebak lagi. now tengah giler dgn poplook. baru order lagi 2 helai tadi. adeh hhaha